Subtop: Mooie scores in Benningbroek

Subtop: Mooie scores in Benningbroek

Veel blijde gezichten bij de deelnemers, die naar de subtopwedstrijd in het Noordhollandse Benningbroek waren gereisd. Laurens van Lieren: ’Ja, Ulysses La Haya (v.Gribaldi) is terug na de ongelukkige blessure een paar weken geleden toen Ulysses zich op weg naar een wedstrijd in Deurne blesseerde. We wonnen de Grand Prix met een kaderscore van 71.97%. Het ging goed, maar toch nog veel fine-tuning te doen’, kijkt Van Lieren tevreden terug en voegt nog toe: ’Allebei happy athletes’.

Manon van Hylckema Vlieg reed haar Poko Loko (v.Kennedy) ook naar een percentage net boven de 70 procent: ‘De laatste tijd bleven we wat hangen bij 66% of 67%, maar het gevoel was steeds goed en dat hebben we bewezen hier in Benningbroek. Ik ben superbij met mijn Pook’. Niet alleen met wedstrijden heeft de amazone uit Bergen het druk, ook de nieuw te bouwen accommodatie vraagt veel aandacht: ‘De goedkeuringspapieren zijn binnen, we kunnen aan de slag’.

Marije Tromp was met Veni Vidi Vici (v.Krack C) de beste in de Inter II en bemachtigde een startbewijs voor de Grand Prix. In de Inter I eindigde Danielle Keur als tweede achter Wijnanda van Brenk, die met Urbanus (v.Gribaldi) een sterke en winnende proef reed. In de Prix St.Georges was het oranjelint voor de amazone uit Zandvoort. ‘Ik ben trots op mijn Rivers Modor (v. Rafurstinels). Het gaat steeds beter’.

Richelle ter Haak nam BMC Drentano (v.de Niro) mee naar Benningbroek en werd op minieme afstand van Keur netjes tweede. Een constante proef leverde ZZ/Z-amazone Renate van Vliet met WN Carlos (v.de Niro) de eerste prijs op. Na oranje in de Inter I won Wijnanda van Brenk met Vladimir (v.Krack C) een rood ZZ/Z-lint.(AvdH)

Reacties