Subtop Hulten: gevestigde orde

Subtop Hulten: gevestigde orde

0 52

In Hulten werden er op zaterdag 17 augustus Subtoprubrieken tot en met Grand Prix niveau verreden. Opnieuw won Kebie van der Heijden met U Rockstar (v. Jazz) de Grand Prix met een score van 67,02%. Ruim een procent hoger dan vorige week in Uden. De combinatie Laura Reija en Recuerdo (v. Conspirado) belandde daarnaast alweer op de tweede plaats. Dit deed het duo met 66,12%.

De strijd om de Rabo Future Test werd gevoerd door slechts drie combinaties. Uiteindelijk was het Kim Huizer met Oxford (v. Topas) die zich tot winnaar van deze rubriek mocht laten uitroepen. Paard en ruiter behaalden een percentage van 59,07%.

Laura Reija opnieuw succes
Vorige week werd de Inter II in Uden in handicap met de Grand Prix gereden, waardoor Laura Reija op een derde plek (maar wel met de hoogste Inter II score) eindigde. Nu liet ze haar kwaliteiten weer zien: samen met Wobelisk (v. Obelisk) zette ze de rubriek Inter II op naam met een score van 66,45%. De eerste Inter I groep werd gewonnen door Jill Huybregts met Eventz Zamacho Z (v. Rousseau). De combinatie haalde een percentage van 64,28%. In de tweede groep was het Janny Pullen die er met de overwinning vandoor ging. Dit deed zij samen met Brentano (v. Weltmeyer Ii) met een score van 64,47%.

Kirsten Beckers op herhaling
De Prix St. Georges bestond uit negentien combinaties. Hier was Kirsten Beckers (foto) opnieuw op de eerste plaats te vinden. Samen met Broere Argentino (v. Jazz) haalde ze een score van 67,83%. Op een tweede plek eindigden Wenda Welten en Alfa Rubin (v. Rubin Royal) met slechtst 0,11% minder. Ook was Philip van Ommen nog in de top drie te vinden met Winter’s Urban (v. Oo Seven). Zij haalden een percentage van 65,66%.

ZZ-Zwaar
In de ZZ-Zwaar proef 35 scoorden elf combinaties boven de 60%. Robin Bernoski en Zorro (v. Negro) behaalden 65,14% en wisten daarmee de rubriek op naam te zetten. Op een tweede plaats is Renate van Vliet met W. n. Carlos (v. De Niro) te vinden. De combinatie bleef met een score van 64% ruim achter op Bernoski. Denise van den Dries scoorde met Argo (v. Krack C.) 63,71% en kwam daardoor op een derde plek terecht. Tijdens de volgende proef (proef 36) had het duo meer succes: hier eindigden ze op een eerste plaats met eenzelfde score. Bernoski schreef de tweede plaats op naam met 62,86% en Ceylan Avinal met Zygrande Le Coupied (v. Krack C) een derde plaats met een percentage van 62,43%.

Kijk voor meer uitslagen hier.

Reacties