Subtop: Dubbele ZZ-Zwaar overwinning voor Marlou de Ruyter

Subtop: Dubbele ZZ-Zwaar overwinning voor Marlou de Ruyter

Marlou de Ruyter en Feel Good wonnen het ZZ-Zwaar in Westervoort.
Marlou de Ruyter en Feel Good

Tijdens de Subtop-wedstrijd in Westervoort was er een dubbele winst voor Marlou de Ruyter. Zij wist met haar Feel Good (v. Contango), twee maal naar de eerste plaats te rijden.

Marlou de Ruyter twee keer bovenaan

Dit deden de amazone en de KWPN-goedgekeurde hengst met een percentage van 66,929% in de eerste proef en 65,071% in de tweede proef. Wendy Scholten en Giovanni WS (v. Ampere) werden in de eerste proef tweede met 63,357%. Esmee van Veen en Featherlight (v. Wynton) werden derde met 62,786%. De vierde plaats ging naar Angela Lakenberg en Edelvrouwe (v. Laudabilis) met 61,857%.

In de tweede proef waren het Natasja Schiphorst-Holders en Armani (v. TurboMagic), die genoegen moesten nemen met een tweede plaats. Hun proef was goed voor 64,357%. De derde plaats was, ook in deze proef, voor Esmee van Veen en Featherlight (v. Wynton) met 63,071%. Wendy Scholten en Giovanni WS (v. Ampere) werden nu vierde met 62,286%.

Etsuko Nagami wint de Prix St. George

De Prix St. George werd gewonnen door Etsuko Nagami en Arthemis R.D.P. (v. Quattro) met een percentage van 64,191%. In het zadel van Bonjas (v. Krack C) won Angela Lakenberg de Inter I met 61,250%

Hoogste dagscore in de Grand Prix

Met een percentage van 68,261% waren Cindy van Vugt en Bingo (v. Goodtimes) de combinatie die de Grand Prix wisten te winnen, dit was ook gelijk de hoogste dagscore.

Bron: Dominque Marijnissen voor Hoefslag, overname zonder toestemming en bronvermelding is niet toegestaan.

Foto: DigiShots

Reacties