Subtop: Remy Bastings op dreef

Subtop: Remy Bastings op dreef

0 206

De hoogste score op de subtop wedstrijd bij Manege Den Goubergh in Roosendaal was vandaag voor Remy Bastings met Deauville (v. Del Gado). De Limburger stuurde zijn Oldenburger naar 69,46% in de Intermediaire B. Daarnaast presteerde hij ook met zijn twee andere paarden Zecchino (62% in de Inter A) en Beckham.

Mooi debuut voor Lotte Meulendijks

Lotte Meulendijks won met MDH Parole (v. Pasolongo) de Young Riders/Junioren teamtest. Begin augustus overleed haar Tom Tom Go, met wie ze vlak daarvoor nog teamzilver had gewonnen op het EK. Met de tienjarige merrie Parole reed ze nu 67,17% bij elkaar in haar allereerste YR-proef. Ze had een voorsprong van bijna 1,5% op de nummer twee en drie, Chiara Prijs met Kingsley Dior (v. Donnerhall) en Imke Been (Junioren) met Toto-Divette (v. Metall) met 65,86 en 65,68%. Franka Loos werd vierde met GG Flow Cadanza (v. Florencio) met 65,39. Op vijf zien we Shanna Lust (Junioren) met Black Painted Texel (v. Painted Black). Ook zij reed in de 65%. De top lag hier zeer dicht bij elkaar.

Denise den Dries weer vooraan

In de Prix St. George had Denise den Dries haar negenjarige Argo (v. Krack C) er mooi aan staan. 68,42% was het resultaat voor de amazone, die de laatste tijd veel vooraan te vinden is. In de Inter I reed ze de stoere vosruin ook nog naar 65,59%. Remy Bastings zien we op de tweede plek met Beckham (v. Flemmingh), met 66,71%. Als driejarige liep hij mee in het verrichtingsonderzoek, maar nadat hij de eindstreep niet haalde is hij geruind. De andere PSG-rubriek werd gewonnen door Marjolein Burgers met Zambique (v. Rousseau) met 66,12%.

ZZ-Zwaar

Mooie prestaties waren er in het ZZ-Zwaar van Kim van der Velden van Stal Jespers met Walenka L.E. (v. San Remo) met 65,43% (1e) en 60,57%. Daarnaast reed ze Adamo M (v. Sandreo) naar 61,43 en 63,14% (3e). Tatiana Makarova, stalruiter bij President Dressage Stables, won haar allereerste proef met ‘black beauty’ President’s Allright (v. Jazz) met 63,43%. Lars op ’t Hoog werd twee keer tweede met Swingtop (v. Sandro Hit) met 62,71 en 63,29%. (cd)

Uitslag Subtop 6-9-2014 Roosendaal

Reacties