First Step Fame wint aanlegtest

First Step Fame wint aanlegtest

0 68

Op de Nationale Presentatiedag Dressuur in Moerzeke is de vierjarige First Step Fame (v. Bordeaux) gisteren met een punt voorsprong winnaar geworden van de aanlegtest onder het zadel. Het paard werd gereden door Larissa Pauluis. Daan De Rechter en Fantastic Vino (v. Sandro Hit) van QC Stables werden tweede. De opwaartse bewegingen en de rijvaardigheid van First Step Fame brachten hem volledig vooraan. De twee hoogst geplaatste paarden onderscheidden zich met verve.

Bij de keuring van jonge paarden viel de kwaliteit van de winnaar bij de mannelijke tweejarigen Hastra de l’Esprit (v. Johnson) van Cindy Soenens echt wel op. De overige reeksen kwamen op naam van Hidera (v. Wynton) van Roland en Tom Van Poelvoorde, Golden M (v. Cadans M) van Geert Van Nieuwenhoven en Lindenau vd Vogelzang (v. Quarterback) van de combinatie Caeldries-De Waele.

De Nationale Presentatiedag Dressuur in Moerzeke is een nieuwe organisatie van BWP-gewest Sint-Niklaas, op handen gedragen door amazone Kara Bosman en voor herhaling vatbaar. Na de middag vielen de dressuurclinics van Carmen De Bondt en Jeroen Devroe bij het publiek in de smaak.

Galop/Hoefslag

 

Reacties