Senna Steevens: “Extravant is een droompaard”

Senna Steevens: “Extravant is een droompaard”

Senna Steevens & Extravant

Senna Steevens is de nieuwe eigenaresse en amazone van het Lichte Tour paard Extravant (v. Vivaldi). De ruin werd eerder uitgebracht door John Thijssen.

Klik

Familie Steevens was al enkele weken op zoek naar een nieuw paard voor moeder en dochter. “We wilden eigenlijk een jong paard maar Extravant kwam op ons pad. We hadden direct een klik met hem en hij is een heel mooi leerpaard voor ons” vertelt Senna Steevens.

Leerpaard

“Ik ga hem op wedstrijden uitbrengen en mijn moeder zal hem thuis ook gaan rijden. Ik heb nog een jong paard en een pony. Al onze paarden staan bij Anne en Lotte Meulendijks en zij begeleiden ons ook. Daarnaast les ik ook nog bij Tommie Visser. Extravant heeft al Lichte Tour gelopen waardoor ik heel veel ervaring op hem kan opdoen. Ik kan alle oefeningen leren op hem en ik hoop deze over te kunnen brengen naar mijn jonge paard. Hij is een echte schoolmaster waar ik veel van kan leren” vertelt de amazone.

Junioren

“Extravant sprak ons gelijk aan. De eerste keer dat ik erop reed was hij al super gaaf. Het is een paard met heel veel beweging en het was geweldig om op hem te rijden. Mijn droom is om met hem Junioren te gaan rijden maar het plezier staat natuurlijk voorop” vertelt ze enthousiast.

Droom

Ze vervolgt “Hij heeft een hele goede stap, toen ik erop zat dacht ik ‘wow die stapt ruim!’ Hij kan heel makkelijk verzamelen, ondanks dat hij best wel groot is. Als je erop zit heb je dat niet zo in de gaten omdat hij het zo makkelijk doet. Ik ben onwijs blij met hem, het is een geweldig leerpaard waar ik alles van kan leren. Mijn droom is uitgekomen, hij is ook nog eens onwijs lief!”

Bron: Hoefslag (overname zonder bronvermelding en toestemming via webredactie@mediaprimair.nl niet toegestaan)

Foto: Senna Steevens

Vergelijkbare artikelen

Reacties