Schuldeisers leggen beslag op deel Platinum Stables

Schuldeisers leggen beslag op deel Platinum Stables

0 4886
Drie schuldeisers hebben beslag laten leggen op het miljoenenbedrijf Platinum Stable aan de Gilzerbaan in Riel. Een van die crediteuren wil via een executieveiling op 14 april zijn schuld innen.

Dan wordt een stuk grond met stallen aan de Goorweg in Riel, op een steenworp van het hoofdgebouw van Platinum, verkocht. Eigenaar Titan Wilaras van Platinum Stable laat via zijn advocaat weten maatregelen te gaan nemen. “Het feit is dat het hier om een onrechtmatige executie gaat.”

Geen veiling
Wilaras van Platinum Stable zit in Singapore en wil alleen via zijn advocaat reageren. “Mijn cliënt wist niet van de zitting, dus hij heeft geen verweer kunnen voeren. Hij gaat ervan uit dat de executieveiling op 14 april niet doorgaat.” Het zijn niet de eerste zakelijke conflicten die boven komen drijven rond het manege-complex. Nog voordat het bedrijf goed en wel werd geopend begin 2015 klaagden ondernemers over rekeningen die niet of maar deels worden betaald. In twee van de drie beslagen heeft de rechter nog niet geoordeeld over de zakelijke geschillen.

Bron: Brabants Dagblad

Foto: Timo Martis Fotografie

Hoefslag Academy Masterclass
Hoefslag Academy Masterclass

Reacties