Sabine Peters niet aan start op EK Para-Dressuur

Sabine Peters niet aan start op EK Para-Dressuur

0 111

De 32-jarige Sabine Peters zal niet naar het EK Para-Dressuur in Deauville afreizen waar zij als individuele deelneemster aan de start zou komen. Aan de samenwerking met de eigenaren Roeffen en Knuiman van haar paard Carolus Magnus is een einde gekomen. Dat betekent dat Lotte Krijnsen met Rosenstolz de individuele plaats nu mag invullen.

Sabine Peters had al de nodige kampioenservaring, met het EK in Hongarije (2005), het WK in het Britse Hartpury (2007) en de Paralympische Spelen van Hong Kong (2008).
Peters: “Met Carolus Magnus kan ik blij terugkijken op een heel succesvol seizoen. Ik ga me nu richten op het africhten van mijn eigen 3-jarige fokproduct uit mijn eerste kampioenspaard Papillon. En natuurlijk hoop ik dat er zich weer nieuwe mogelijkheden zullen voordoen.”

De afvaardiging voor het EK in Deauville (17-20 september) bestaat nu dus uit Nederlands kampioen Frank Hosmar (Haarle) met Alphaville N.O.P., nummer twee van het kampioenschap Nicole den Dulk met Fifty Fifty, winnares van het brons Rixt van der Horst met Uniek N.O.P. en nummer vier in de uitslag Sanne Voets met Vedet PB N.O.P.. Individueel starten mag Lotte Krijnsen met Rosenstolz.

Bron: KNHS

Foto; Remco Veurink

Reacties