Promotie voor diverse jeugdcombinaties

Promotie voor diverse jeugdcombinaties

0 172

De internationale dressuurwedstrijd afgelopen weekend in Roosendaal heeft verschillende veranderingen in de kaders bij de jeugd opgeleverd. Juniore Esmee Donkers promoveert met Zaffier naar het A-kader, Franka Loos doet dat met GG Flow Cadanza bij de Young riders. Ook Lotte Meulendijks en MDH Ohio maken nu deel uit dan het A-kader bij de Young riders.

Voor Lotte Meulendijks  is de KNHS-MDH Kostendrukkers Cup een springplank naar het A-kader. In de eerste wedstrijd in Oud Gastel werd ze met MDH Ohio (v.Indoctro) tweede, in de laatste wedstrijd in Uden derde met een score van 69,781 procent. Een internationale kaderscore reed Lotte tijdens Outdoor Zeeland, waar ze boven de 69 procent reed.

Franka Loos was in Uden tweede (69,781%) in de KNHS-MDH Kostendrukkers Cup met GG Flow Cadanza (v.Florencio). In Roosendaal en Vidauban werden internationaal kaderscores behaald. In Roosendaal eindigden ze afgelopen weekend op de vijfde plaats in de landenproef, werden 12e in de individuele proef en vijfde in de Kür op Muziek. Het A-kader bij de Young riders bestaat nu uit acht amazones.

Voor de zestienjarige Esmee Donkers en haar Zaffier was er afgelopen weekend drie keer een zesde plaats op het CDI in Roosendaal. Alle keren was het percentage ook boven de 69 procent. Daar boven scoorde Esmee met haar Painted Black-nakomeling ook bij Outdoor Zeeland en op de wedstrijd in Vidauban. Gevoegd bij de goede resultaten nationaal betekent het promotie naar het A-kader bij de junioren.

Bron: KNHS

Foto: Remco Veurink

 

Vergelijkbare artikelen

Reacties