Poll: Wat vind jij de mooiste Kür?

Poll: Wat vind jij de mooiste Kür?

0 847

Een goede Kür op muziek wekt emoties op. De redactie van de Hoefslag koos voor het komende themanummer Dressuur & Lifestyle haar vijf meest memorabele Küren uit. Onze selectie vind je, in willekeurige volgorde, hieronder. Op onze facebookpagina kun je bij de Kür(en) van jouw voorkeur een persoonlijke motivatie achterlaten waarom juist deze Kür(en) je zo aanspreken. De meest originele reacties lees je terug in het Dressuur & Lifestyle nummer. Tevens kun je op de poll rechtsonder op deze pagina (desktop site) stemmen op je favoriete Kür.

* De Kür van Anky van Grunsven en Salinero, waarmee dit legendarische duo onder meer tijdens de Olympische Spelen van Athene 2004 de gouden medaille won:

* De vol Spaanse passie gereden Kür van Juan Manuel Muñoz Diaz en Fuego XII (foto), die zijn hoogtepunt beleefde tijdens de WEG 2010 in Kentucky:

* De door Wibi Soerjadi voor Imke Schellekens-Bartels en Sunrise gecomponeerde Kür. Deze was het duo op het lijf geschreven, zo kwam onder meer tijdens de WEG 2010 naar voren:

* De Kür van Edward Gal en Totilas bracht de dressuursport naar een ander niveau. Publiek en juryleden werden er door betoverd, zo ook tijdens het EK van 2009 in Windsor:

* De met Brits sentiment gemaakte Kür van Charlotte Dujardin en Valegro. Deze proef kreeg de hoogste score ooit en was ook tijdens het EK van Herning 2013 goed voor goud:

Reacties