Wernsen wint in Pompadour

Wernsen wint in Pompadour

0 48

Wilma Wernsen en Oklarette (v. Ferro) schreven zaterdag de CDI3* Kür op Muziek op naam in het Franse Pompadour. De combinatie kwam met 71.07% nipt tot de overwinning, want de Portugees Luis Principe stuurde World Performance Washington (v. Wolkenstein) met 71.02% naar de tweede plaats. Op de derde plaats eindigde Kay Maxted (Engeland) met Privaldi (v. Gribaldi). Voor hen was er een score van 67.17%.

Bij de Junioren individueel was Marjan Hooge opnieuw succesvol. De amazone kwam met Fulltime (v. Fidermark) door een score van 66.71% tot de overwinning, voor de Belgische Noa Moermans met Beach Boy van de Zuuthoeve (v. Sir Lui). Karlijn Geelkerken stuurde haar Optimist (v. Jazz) met 64.92% naar de derde plaats.

In de finale voor zesjarige paarden sloeg Petri Bax een enorm gat met haar Champ (v. Johnson). Door een score van 81% te vestigen, werd de Franse Fabien Godelle met Tempo Ene (v. Brentano II) resoluut naar de tweede plaats verwezen (72.60%). De eveneens uit Frankrijk afkomstige Jean Paul Largy eindigde op de derde plaats met Special Dream (v. Black Samarant).

Reacties