Pavo sponsort voorselecties WK Jonge dressuurpaarden

Pavo sponsort voorselecties WK Jonge dressuurpaarden

0 102

Pavo is sinds 2016 official partner van de KNHS. Dit jaar is Pavo Paardenvoer ook sponsor van de KNHS-selectie voor de Longines FEI/WBFSH World Breeding Dressage Championships for Young Horses. Dit stamboekenkampioenschap voor jonge dressuurpaarden wordt dit jaar voor het eerst in Nederland verreden en wel van 28 t/m 31 juli 2016 op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

De Nederlandse afvaardiging voor het Wereldstamboekenkampioenschap wordt bepaald tijdens de halve finale selectie op donderdag 14 juli en de finale selectie op zaterdag 16 juli tijdens het NK Dressuur in Ermelo. De tien beste vijf-, zes- én zevenjarige dressuurpaarden uit de voorselecties plaatsen zich voor de halve finale selectie van de KNHS Pavo WK-selectie Jonge Dressuurpaarden.

Kalender KNHS Pavo-voorselectiewedstrijden:
–  Zondag 17 april 2016 bij Manege De Prinsenstad in Delft: inschrijven@manegedeprinsenstad.nl
–  Vrijdag 6 mei 2016 bij Paardensportcentrum Gert van den Hoorn in Kootwijk, inschrijven via MijnKNHS.nl
–  Vrijdag 10 juni 2016 bij Hoeve de Grient in Etten-Leur, inschrijven via MijnKNHS.nl

Tijdens de  KNHS Pavo-voorselectiewedstrijden wordt de Preliminary Dressage Test van de FEI verreden voor de betreffende jaargang. Paarden mogen aan een of meerdere voorselectiewedstrijden meedoen, waarbij het hoogste resultaat telt voor de selectie. Aan de KNHS Pavo-voorselectie kunnen ook niet bij het KWPN of het NRPS geregistreerde paarden deelnemen, of  paarden die zich via de KWPN-Pavo Cup en KNHS-Subli competitie in 2015 automatisch al voor de halve finale selectie in Ermelo hebben geplaatst.

Uitgebreide informatie en de selectiebepalingen.

Bron: KNHS/Pavo

Foto: Jessica Pijlman/Made by Jessy

Reacties