Pavo Cup: Limburg goed vertegenwoordigd naar Ermelo

Pavo Cup: Limburg goed vertegenwoordigd naar Ermelo

0 825
Saskia van Es en Jaccardo (pavo cup)
Saskia van Es en Jaccardo

De provincie Limburg zal goed vertegenwoordigd zijn op de halve finale van de Pavo Cup. Vandaag hebben maar liefst achttien combinaties hebben een ticket weten te bemachtigen voor Ermelo op de selectie in Kronenberg.

Ex-aequo op Pavo Cup selectie

80 punten was het hoogste totaal dat bij de vier- en vijfjarigen weggegeven werd. Bij de vierjarigen kregen twee paarden deze score: Jaccardo (v. Desperado) en Jheronimus (v. Dream Boy), beide komen uit een Jazz-moeder. De laatstgenoemde werd gereden door Gerrel Vink en Saskia van Es mag met Jaccardo door naar Ermelo. Ilas, eveneens een Desperado-nazaat, was de vijfjarige die de 80 punten ontving. Hij werd voorgesteld door Hanneke Ariëns.

Uitschieters bij zesjarigen

Bij de zesjarigen kon er wel hogere punten kwijt. Ha Jazz, een nakomeling van uiteraard Jazz, kreeg de hoogste dagscore. Onder het zadel van Romy Bemelmans liep de donkerbruine naar een puntentotaal van 85 punten. Eén puntje minder kreeg Hiniesta (v. Sir Fashion). Zij werd voorgesteld door Kirsten Beckers, die reeds mede-eigenaresse van de merrie is geworden. Als derde mocht Hilton de l’Esprit VLS zich opstellen. Johannes Rühl stuurde de Johnson-zoon naar 83 punten.

Bron: Hoefslag

Foto: DigiShots

Reacties