Nieuwe trainster voor paralympiër Nicole den Dulk

Nieuwe trainster voor paralympiër Nicole den Dulk

0 1328
Nicole den Dulk en Chris Haazen.

Na een periode van bijna vijf jaar heeft Nicole den Dulk besloten dat het tijd is voor een nieuw avontuur: ze zal haar paarden niet meer trainen bij Chris Haazen. Haazen traint ook de Grade III-amazone Philippa Johnson.

Samen met de paarden Wallace (v. Future) en Fifty Fifty (v. Florestan I) hebben ze successen behaald op onder andere twee EK’s, een WK en de Paralympische Spelen afgelopen zomer in Rio de Janeiro.  ‘Chris stond aan de basis van mijn sportcarrière en ik heb super veel van hem geleerd. Ik ben hem heel erg dankbaar voor alle tijd die we samen hebben doorgebracht. Ook Jeannette (Haazen) bedankt voor alle steun. Mijn nieuwe trainster is Annemarie Hannen, van Stal Neermolen. De paarden staan al bij haar en de trainingen gaan erg goed. Een nieuw avontuur is begonnen.’ laat Den Dulk weten op Facebook.

Het laatst genoemde paard, Fifty Fifty, is ook aan een nieuw avontuur begonnen. De ruin in imiddels verkocht naar Amerika. De Grade Ib-amazone vervolgt: ‘Ik gun hem het beste en hij krijgt een mooi leven helemaal in Amerika. Ik mis hem nu al maar gelukkig krijgt hij alle aandacht die hij verdient. Op naar de toekomst en de mooie momenten koesteren! Bedankt Chris en Fifty.’

Bekijk hier een video over Nicole den Dulk:

Bron: Facebook/Hoefslag

Foto: Digishots

Reacties