Nieuwe sponsor voor Dressuurstal Van Baalen

Nieuwe sponsor voor Dressuurstal Van Baalen

0 423
vos paard hoofd knotjes

Dressuurstal Van Baalen heeft in het merk Pavo een nieuwe voersponsor gevonden. Op 8 juni jongstleden vond er voor de klanten al een voorlichtingsavond van Pavo plaats, waarbij uitleg werd gegeven over een passend voerbeleid en over op wat er op Dressuurstal Van Baalen gevoerd gaat worden.

Coby van Baalen: ‘We zijn erg blij met de ondersteuning van het gerenommeerde merk Pavo! Om topprestaties te kunnen leveren is niet alleen goede training, maar ook goed management en een goed voerbeleid van groot belang. Voer afgestemd op de kwaliteit van het ruwvoer is van ongekend belang om meer rendement te verkrijgen. Dit geldt voor dragende merries tot de opfok van veulens en voor jonge paarden tot en met de Grand Prix. De specialisten van Pavo hebben ons inmiddels al met raad en daad bijgestaan door per paard met ons een voerschema te maken. Ook ons personeel kan steeds een beroep doen op de kennis van Pavo. We kijken uit naar een mooie samenwerking!’

In Hoefslag juli zien we Dressuurstal van Baalen terug. Marlies van Baalen geeft dan proeventips over bijvoorbeeld het verruimen en uberstreichen. Zorg dat je dit nummer niet mist, en neem een voorjaarsabonnement (super scherp geprijsd)

Bron: Persbericht

Foto: Remco Veurink

Reacties