Nederlandse para’s opnieuw sterk

Nederlandse para’s opnieuw sterk

0 629

Ook vanochtend presteerden de Nederlandse para-dressuurcombinaties weer uitstekend in Al Shaqab, Doha. Frank Hosmar en Alphaville N.O.P. (v. Sandreo) boekten winst in de Grade IV. Met 72.89% versloegen zij wereldkampioene Michele George en de negenjarige Saganne (v. Sandro Hit). Zij waren met 71.90% goed voor de tweede plaats. Lena Weifen en Don Turner (v. Dartagnan) eisten de derde plaats op met 68.96%.

In de Grade III was het Sanne Voets die de scepter zwaaide. In het zadel van de Metall-dochter Zoya Sollenburg finishte zij op 71.22%. Nicole den Dulk en Wallace (v. Future) legden beslag op de tweede prijs in de Grade IB. Ondanks een mooie score van 74.82% kwamen zij toch net iets tekort op de Brit Lee Pearson en Zion (75.40%).

Wereldkampioene Rixt van der Horst stuurde haar Uniek (v. Gribaldi) met 74.19% naar een overtuigende zege in de Grade II. Natasha Baker en Cabral (v. Bujak) volgden met 72.23% op de tweede plaats, gevolgd door Demi Vermeulen en Vaness (v. Onze Fons) met 71.71% op drie.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Reacties