Nederlanders op het podium in Vidauban

Nederlanders op het podium in Vidauban

0 468

Lynne Maas en Uranium W (v. Metall) finishten vanmiddag op de derde plaats in de driesterren Grand Prix kwalificatie voor de Special in Vidauban. De vriendin van Laurens van Lieren scoorde een percentage van 70.02% en moest hiermee voorrang geven aan de Duitse Victoria Michalke (Duitsland) met Wasabi OLD (v. Welt Hit IV), die met 72.04% de zege opeiste, en de Britse Alice Ruth-Oppenheimer met Headmore Delegate (v. Dimaggio, 70.32%). Anne Sophie Serre (Frankrijk) volgde met Rossini (v. Rivero II) op de vierde plaats (69.38%), terwijl Daniel Watson bezit nam van de vijfde plaats (68.98%).

Intermediaire I

In de Intermediaire I was het Jessica Leijser die voor Nederland het podium mocht beklimmen. De amazone finishte met haar Jetset-D nakomeling Winando op de tweede plaats (69.89%) achter de Zweed Mads Hendeliowitz en Latinotanz (v. Fidertanz, 71.18*). Arianna Petroncini (Italië) sloot met Royal Angelo (v. Rotspon) aan op de derde plaats (66.78%).

Junioren

Bij de junioren eiste Semmieke Rothenberger de zege op. Samen met de dertienjarige Gribaldi-dochter Geisha kwam de jonge amazone tot een percentage van 72.14%. Esmee Donkers en Zaffier (v. Painted Black) noteerden met 70.21% de tweede plaats, voor de Zwitserse Naomi Winnewisser en Fürst Rousseau (v. Rousseau). Veronique van der Panne en Whatever (v. Truppa) bleken met 69.34% goed voor de vijfde plaats.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Vergelijkbare artikelen

Reacties