Nederlandse dressuurjeugd presteert in Roosendaal

Nederlandse dressuurjeugd presteert in Roosendaal

0 349

Tijdens de eerste dag van het internationale dressuurconcours van Roosendaal scoorden de Nederlandse deelnemers goede klasseringen. In de landenproef voor pony’s was het Eveline Bos die haar Hippique Media’s Valentino naar 73.63% stuurde. Daarmee bleef ze anderhalve procent voor op Zoë Kuintjes en Elin’s Noncisdador, met 72.13% goed voor de tweede plaats. Daphne van Peperstraten en Wonderful Girl volgden met 71.83% op de derde plaats.

Junioren

Bij de landenproef voor junioren was een Nederlandse combinatie goed voor de tweede plaats. Mercedes Verwey en Zarah finishten met 71.84% voor Lisanne Zoutendijk, die de fijn bewegende Kostendrukkers Ringo Star naar 71.35% begeleidde. De winst viel in handen van de Russische Aleksandra Maksakova en Scampalo (73.69%).

U25

Laurence Roos (België) en Fil Rouge bleken te sterk voor de concurrentie in de U25 Grand Prix tour. Voor hen was er een percentage van 71.52%. Anne Meulendijks en MDH Avanti volgden met 69.81% op de tweede plek, terwijl de Spaanse Laura Rija haar Wobilisk naar de derde plaats stuurde.

Foto: Remco Veurink

Reacties