Morgan Barbançon en Girasol weer op wedstrijd

Morgan Barbançon en Girasol weer op wedstrijd

0 266
Morgan Barbancon Mestre Girasol

Voor het eerst na de dreigende beslaglegging op haar paard Girasol betreedt Morgan Barbançon weer de wedstrijdring. Ze is nu in Doha (Qatar) om deel te nemen aan de CDI5* competitie.

Eind januari liet advocaat Stephan Wensing conservatoir beslag leggen op de Gribaldi-dochter omdat er rekeningen tot 45.000 euro aan de dierenarts van Barabançon zouden openstaan. Een week geleden zijn de betalingen hervat en mag Girasol de stal weer verlaten.

De Spaanse amazone kijkt uit naar de wedstrijd. ‘Het is super om hier in deze accommodatie in Al Shaqab in Doha te zijn. Gisteren hebben we al lekker getraind.’

Daniëlle Heijkoop

In Doha neemt Barbançon het onder andere op tegen Daniëlle Heijkoop met een andere Gribaldi-nazaat, Badari. Heijkoop is de enige deelnemer uit ons land. Daarnaast geven bijvoorbeeld topcombinaties als Carl Hester (Wanadoo), Spencer Wilton (Super Nova II), Isabell Werth (Don Johnson), Catherine Dufour (Atterupgaards Cassidy), Anna Kasprzak (Donnperignon), Inessa Merkulova (Mister X) en Patrik Kittel (Deja) acte de presence.

Alles over het de wedstrijden in Al Shaqab, Doha.

Bron: Hoefslag

Reacties