Minderhoud: ‘We zijn een heel goed stel’

Minderhoud: ‘We zijn een heel goed stel’

0 73

Adelinde Cornelissen stuurde een ontspannen en blije Jerich Parzival N.O.P. (v. Jazz) naar de overwinning in de Nations Cup op CHIO Rotterdam. Adelinde was in haar sas met het resultaat van 81,84%. “Jerich Parzival N.O.P. is duidelijk vrolijk om weer terug in de ring te zijn. Het ging weer veel beter dan op Outdoor Gelderland. Het enige wat nu belangrijk is, is dat we goede stappen maken richting de Wereldruiterspelen in Normandië. Ik denk dat we vandaag als team ons visitekaartje hebben afgegeven.”

Ook Edward Gal blikte tevreden terug op zijn proef. “Glock’s Undercover N.O.P.(v. Ferro) was relaxt en tot aan de galop verliep het foutloos. Helaas kreeg ik te maken met missers in beide wisselseries en dat heeft veel punten gekost. Maar hij stond alle drie de keren stil en de stap was mooi, dus dat is een goede voorbode voor de kür op muziek op zaterdag.” Hij eindigde slechts 0,7% achter Adelinde.

De nummer drie Daniëlle Heijkoop reed met Kingsley Siro N.O.P (v. Gribaldi). een thuiswedstrijd. Ze reageerde achteraf toepasselijk op z’n Rotterdams: “Tering, wat ben ik blij!” En Hans Peter Minderhoud, die met Glock’s Johnson TN (v. Jazz) vierde werd, wist de Nederlandse equipe misschien nog wel het beste te omschrijven: “We zijn een heel goed stel.”

Bron: Hoefslag

Foto: Remco Veurink

Reacties