Micky Schelstraete wint ponykür op CDI Lier

Micky Schelstraete wint ponykür op CDI Lier

0 174
Micky Schelstraete en Elin's Noncisdador
Micky Schelstraete met haar pony Elin's Noncisdador

Terwijl moeder Jonna Schelstraete-van den Ham derde werd op de KNHS Indoorkampioenschappen in het ZZ-Zwaar, schrijft dochter Micky Schelstraete, met ruim een procent voorsprong op de nummer twee, de ponyrubriek van CDI Lier op haar naam.

Micky Schelstraete wederom bovenaan

De ponyamazone Micky Schelstraete schreef vandaag de kür op muziek pony’s van CDI Lier op haar naam. In het zadel van Elin’s Nonciscador reed de amazone naar een mooie score van 74,375%. De hoogste punten konden weggegeven worden voor de eenvoudige galopswissels en zowel de uitgestrekte draf als galop, hier konden meerdere juryleden achten kwijt. Ook voor het artistieke gedeelte kon de juryleden mooie punten geven.

Top drie

Op de tweede plaats eindigde de Duitse amazone Johanna Kullmann met Madam’s Miss Maria. De combinatie kwam uit op een totaalscore van 73,208%. De Britse Lilah Gibbs en Non Plus Ultra wisten een score van 72,375% te realiseren, goed voor plek drie.

Nederlanders

Drie Nederlandse andere amazones wisten eveneens boven de 70% uit te komen. Evi van Rooij en King Stayhofs Jango werden met 72,250% vijfde, Pem Verbeek reed Matcho D van Prinsenhofs naar een score van 72,167% en een zesde plaats en Kiki Romney werd in het zadel van Reedborder Amazing negende met 70,250%.

Bekijk hier de volledige uitslag.

Bron: Hoefslag

Foto: DigiShots

Reacties