Meisjesdromen komen uit op de rug van Valegro *video*

Meisjesdromen komen uit op de rug van Valegro *video*

0 403

Al vele malen had Carl Hester de fokkers van Valegro gevraagd om eens langs te komen in het walhalla van de Engelse dressuursport, de stallen van the master himself! Voor een bezoek aan Valegro en een nadere kennismaking met Charlotte en Carl. Afgelopen week was het dan zover! Joop en Maartje Hanse togen met hun zoon, schoondochter en kleinkinderen Marlou en Carlijn naar Newend in Engeland.

Zowel Marlou (9 jaar) als haar zusje Carlijn (7 jaar), die beiden besmet zijn met het paardenvirus, mochten een paar rondjes op Valegro zitten. En jawel, zonder zadel, met deken en gewoon aan een halstertje. Zo lief is de Olympisch-, Europees- en Wereldkampioen, die het levenslicht zag in Burgh-Haamstede. De familie werd hartelijk ontvangen door Carl Hester. Charlotte nodigde de twee kleine dames uit om op Valegro te zitten en dat sloegen ze natuurlijk niet af! Charlotte nam alle tijd voor de meiden en ze mochten zelfs de helm van Charlotte opzetten.

Ook Clair Hester was hierbij aanwezig. Samen met Carl heeft zij een biografie gemaakt over Valegro (Valegro Champion Horse), waar ook de fokkers middels fotomateriaal een bijdrage aan hebben geleverd.Clair zelf is in het bezit van de volle zus van Valegro, de merrie Weidyfleur II. In combinatie met Carl’s Grand Prix paard Uthopia bracht ze o.a. de AES goedgekeurde hengst U-Genius, Carl’s troef voor de toekomst.

Bron: KWPN Zeeland/Hoefslag

 

Reacties