Van der Meer en Zippo vierde in GP Frankfurt

Van der Meer en Zippo vierde in GP Frankfurt

0 294
Patrick van der Meer
Patrick van der Meer - Zippo

Patrick van der Meer is vanochtend vierde geworden in de Grand Prix op het Internationales Festhallen Reitturnier in Frankfurt. Hij reed met Zippo een mooie score van 71,340% bij elkaar. De overwinning was voor de Duitse Jessica von Bredow-Werndl.

Van der Meer 71,340%

Van der Meer moet op het CDI in Frankfurt de Nederlandse eer hoog houden. En met zijn Grand Prix-proef met Zippo (v. Rousseau) hield hij zich goed staande tussen het Duitse geweld. Ook de Portugees Boaventura Freire wist met Sai Baba Plus (v. Sir Donnerhall) een plaatsje in de top acht te veroveren. De overige zes plaatsen werden bezet door Duitse combinaties. 

Duitsland op 1, 2 en 3

De overwinning ging naar Jessica von Bredow-Werndl en haar Zaire-E (v. Son de Niro). De Duitse verkeert al een tijdje in erg goede vorm en bewees dat hier ook weer. De juryleden beloonden haar proef met een score van 77,220%.

Ook de rest van het podium werd bezet door Duitsers. De tweede plek was voor Hubertus Schmidt die met Imperio 3 (v. Connery) naar een score van 73,600% reed. Fabienne Lütkemeier eindigde als derde met D’Agostino FRH (v. De Niro), met een score van 73,360%.

Bekijk hier de volledige uitslag. 

Morgen wordt de Grand Prix Special verreden, zondag volgt de kür op muziek.

Bron: Hoefslag (mag niet overgenomen worden)

Foto: DigiShots

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Reacties