Masterclass ‘Jureren kun je leren’

Masterclass ‘Jureren kun je leren’

0 66

Na het succes van de vorige edities vindt tijdens Jumping Amsterdam weer de interessante en leerzame Masterclass ‘Jureren kun je Leren’ plaats.

Als deelnemer aan de Masterclass beoordeel je op vrijdag 30 januari vanaf 11.00 uur op een eigen dressuurprotocol een vooraf aangewezen combinatie in de Grand Prix, onderdeel van de Reem Acra FEI World Cup™ Dressage. Aansluitend vindt de Masterclass plaats onder leiding van de internationale juryleden Adriaan Hamoen en Eddy de Wolff van Westerrode. De beoordeelde proef wordt besproken aan de hand van videobeelden. De Masterclass wordt afgesloten met een rondleiding en exclusief kijkje achter de schermen van Jumping Amsterdam. Bovendien ontvangen alle deelnemers een goed gevulde goodiebag.

Wil je meedoen aan de Masterclass ‘Jureren kun je Leren’ tijdens Jumping Amsterdam? Als je in het bezit bent van een toegangskaart voor het dagprogramma op vrijdag 30 januari kun je je opgeven door een e-mail te sturen naar info@jumpingamsterdam.nl (o.v.v. je N.A.W.-gegevens). Kosten voor deelname bedragen €15,- per persoon. Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op!

Jumping Amsterdam/Hoefslag

Reacties