Mannheim: Nederlandse para-dames blijven scoren

Mannheim: Nederlandse para-dames blijven scoren

0 76

Nadat de combinatie eerder dit weekeinde ook al de sterkste bleek, was het vanochtend opnieuw raak voor Sanne Voets en Demantur. Tijdens het CPEDI3* van Mannheim stuurde de Nederlandse amazone haar achtjarige Vivaldi-nazaat naar een percentage van 72.27% en winst in de Grade III rubriek. De Deense Annika Lykke Risum finishte met Aros a Fenris (v. De Niro) op de tweede plaats met 71.30%, terwijl Mary Philippa Johnson en Lord Louis (v. Laureus) genoegen namen met 71.05% en de derde prijs.

Lotte Krijnsen en Rosenstolz eisten met 70.40% de vierde plaats op, waarna Louise Etzner Jakobsson met Zernard (v. New Balance) de top vijf compleet maakten.

Opnieuw winst voor Van der Horst

Ook Rixt van der Horst en Caraat boekten wederom succes. Het voormalig Rabo Talent van het Jaar eiste met haar negenjarige Gribaldi-merrie de winst op in de Grade II. Met onder andere achten voor de middenstap en arbeidsdraf kwam deze beloftevolle combinatie tot een eindpercentage van 72.19%. Daarmee verwezen zij Caroline Cecilie Nielsen (Denemarken) en Leon (v. Lord Swiss) resoluut naar de tweede plaats (70.47%).

Britta Näpel en Rodrigo de Ronya (v. Rotspon) finishten voor eigen publiek op de derde plaats (70.19%), terwijl Van der Horst met kampioenspaard Uniek N.O.P, eveneens een nakomeling van Gribaldi, ook nog eens de vierde plaats in beslag nam (69.95%). Demi Vermeulen en de charmante Burberry (v. Lord Loxley) vinden we terug op de vijfde plaats (69.90%).

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Reacties