Laura Tomlinson weer zwanger: ‘Ik wil wel naar Olympia’

Laura Tomlinson weer zwanger: ‘Ik wil wel naar Olympia’

0 272

Laura Tomlinson-Bechtolsheimer, lid van het gouden Britse team in 2012 in Londen met Mistral Hojris (foto), is zwanger van haar tweede baby.

Eind maart zal het broertje of zusje van de tweejarige Annalisa geboren worden. Deze week doet Tomlinson mee aan het CDI in Oldenburg met Rosalie B, daarna staat Olympia Horse Show in Londen op de planning.

Buikje

‘Het is geen geheim dat ik zwanger ben, maar ik bedacht dat ik het maar vóór de wedstrijd in Duitsland online kon zetten. Anders zouden mensen maar denken dat ik een dikzakje geworden ben’, aldus de Britse amazone. ‘Ik ben zeker ronder dan bij de eerste, maar ik pas nog in m’n rijrok. Rijden is geen probleem en dat blijft hopelijk nog een tijdje zo. Ik zal zeker thuis nog blijven rijden. Of ik nog deelneem aan wedstrijden zal afhangen van of het er nog een beetje mooi uitziet.’

Capri Sonne

Lara Griffith zal tijdens haar (hoog) zwangerschap de paarden in vorm houden. Dat is niet alleen kaderpaard Rosalie, maar natuurlijk ook de zwarte hengst Duvals Capri Sonne jr, die eerder zo succesvol door Dinja van Liere uitgebracht werd. De hengst won de Lichte Tour in Wellington in juni met 74,43%.

‘Het is jammer dat ik Capri Sonne niet in tweesterren wedstrijden in de buurt heb kunnen rijden. Maar het gaat hartstikke goed met hem.’

Horseandhound/Hoefslag

Foto: Remco Veurink

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 18)

Vergelijkbare artikelen

Reacties