KWPN-hengst Imagine naar Spaanse amazone

KWPN-hengst Imagine naar Spaanse amazone

0 785
Imagine
Imagine, hier onder Kim Koolen tijdens de presentatie jaargang 2016 KWPN Hengstenkeuring 2017 © DigiShots

De vijfjarige KWPN-hengst Imagine (v. Chippendale) is verkocht aan de Spaanse Grand Prix-amazone Laura Reija. Dat maakt Dressuurstal van Baalen bekend op Facebook.

Paard voor de toekomst

De zwarte hengst heeft drie excellente basisgangen, en het klikte meteen met zijn nieuwe amazone. Reija en Imagine vormen een prachtige combinatie. Reija woont al een hele tijd in Nederland: ze besloot hier te blijven wonen na haar studie journalistiek. Ze hoopt met de talentvolle Imagine een goed paard voor de toekomst te hebben.

KWPN dekhengst Imagine in Spaanse handenGrand Prix amazone Laura Reija is de nieuwe eigenaresse van de 5 jarige KWPN hengst Imagine (Chippendale x Jazz) van Mark Den Teuling. Laura vormt een prachtige combinatie met de zwarte hengst die over drie excellente basisgangen beschikt. De Spaanse Laura die na haar studie journalistiek besloot om in Nederland te blijven wonen hoopt in de talentvolle Imagine een toekomstpaard te hebben.Voorlopig blijft de hengst in training op DVB waar stalruiter Moisés Jover Azuar de zwarte hengst verder traint en nog acte de préséance geeft in ‘s-Hertogenbosch tijdens de KWPN Stallion Show.Laura hoopt op DVB te blijven trainen en met Imagine een fijne tijd tegemoet te gaan! #kwpn #dvbmatchmaking

Geplaatst door Dressuurstal Van Baalen op maandag 29 januari 2018

 

 

KWPN Stallion Show

Deze week zal DVB-stalruiter Moises Jover Azuar nog voorstellen tijdens de KWPN Stallion Show in Den Bosch. Voorlopig blijft de hengst ook op DVB, waar Laura ook met hem zal verder trainen.

Bron: Facebook

Foto: DigiShots

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Reacties