Juniorenpaard Fulltime naar Australische para-amazone

Juniorenpaard Fulltime naar Australische para-amazone

0 216

De twaalfjarige hengst Fulltime van Young Rider Marjan Hooge wordt met ingang van 1 maart uitgebracht door een Australische para dressuuramazone. Dat meldt de Drentse amazone op haar facebook-pagina.

Met Fulltime was Marjan in 2014 en 2015 opgenomen in het A-kader bij de Jeugd. In 2014 won ze teamzilver op de Europese Kampioenschappen in Arezzo met Fulltime bij de Junioren. In 2015 maakte zij de overstap naar de Young Riders en ook in dat jaar werd met het team zilver behaald op het EK. Ze behaalde verder nog veel overwinningen met de Fidermark-zoon sinds 2013. In het eerste jaar dat ze de hengst reed (2013) won ze de teamcompetities én de kür op muziek in Saumur, Pompadour en Biarritz. Deze zegereeks vervolgde ze in 2014 op het CDIJ in Roosendaal en (opnieuw) Biarritz. Daarnaast was er een derde plek in de kür in Stadl Paura. Vorig jaar kende Fulltime met name een sterke wedstrijd in Barcelona, waar hij alle drie zijn proeven op naam schreef.

Vorig jaar om deze tijd stond de combinatie Hooge/Fulltime op de eerste plaats op de FEI-ranking. Nu is Marjan Hooge succesvol met de Jazz-zoon Jive (foto).

Facebook Marjan Hooge/Hoefslag

Reacties