Jumping Amsterdam: Zes kanshebbers op Rabo U25 Cup

Jumping Amsterdam: Zes kanshebbers op Rabo U25 Cup

0 219

Van 28 t/m 31 januari vindt Jumping Amsterdam plaats. Op de eerste dag komen de U25-combinaties in actie. Dan wordt vanaf 20.20 uur de Rabo U25 Cup verreden in de RAI Amsterdam. Het U25 kader helpt ambitieuze dressuurtalenten t/m 25 jaar de overstap te maken naar de seniorentop. Op diverse grote evenementen, zoals Jumping Amsterdam, wordt deze speciale rubriek verreden. Met de Rabo U25 Cup, die qua niveau gebaseerd is op een level onder de Grand Prix, kunnen de kaderleden ervaring opdoen in een internationale entourage. Vorig jaar werd de wedstrijd gewonnen door Rabo Talententeamlid Dinja van Liere met Hexagon’s Roumanda.

In 2016 zijn de deelnemers aan de Rabo U25 Cup:
Danielle Houtvast met Palermo Z
Anne Meulendijks met President’s MDH Avanti
Kyra Klinkers met Tara
Maxime van der Vlist met Bailey
Stephanie Kooijman met Winston
Jill Huybregts met Eventz Zamacho Z (foto)

Stephanie Kooijman en Anne Meulendijks zijn twee van de tien Rabo Talententeamleden die kans maken om Rabo Talent van 2015 te worden. De bekendmaking vindt plaats na afloop van de Reem Acra FEI World Cup™ dressuur kür op muziek op zaterdagmiddag 30 januari in de RAI Amsterdam.

Hoefslag Mediapartner

Net als voorgaande jaren is Hoefslag ook in 2016 de mediapartner van Jumping Amsterdam. We zijn alle dagen prominent aanwezig op het evenement van 28 tot en met 31 januari in de RAI Amsterdam. Via www.dehoefslag.nl word je uitgebreid op de hoogte gehouden van de wedstrijden en lees je interviews en achtergrondinformatie. We heten je hartelijk welkom in de stand, waar je net als voorgaande jaren verrast zult worden met een leuke actie.

Alles over Jumping Amsterdam.

Foto: Jessica Pijlman/Made by Jessy

 

Reacties