Johnson goedgekeurd bij Selle Francais

Johnson goedgekeurd bij Selle Francais

0 252
Hans Peter Minderhoud-Glock's Johnson

Glock’s Johnson TN N.O.P. heeft zich onder Hans-Peter Minderhoud opgewerkt tot de absolute wereldtop van de dressuursport, dat weten de meesten inmiddels wel. Maar niet alleen in de sport doet de hengst goede zaken, ook in de fokkerij laat hij zijn voetsporen achter.

Sport en fokkerij

Nakomelingen als de KWPN-goedgekeurde Bretton Woods (Lichter Tour onder Matthias Alexander Rath), de AES-goedgekeurde Boston STH (U25 onder Denise Nekeman) en de Westfaals-goedgekeurde Meggle’s Boston (Grand Prix onder Hendrik Lochthowe) doen het net als hun vader goed in het hogere klassen.

Inmiddels heeft de hengst drie goedgekeurde zonen, één erkende zoon en drie goedgekeurde kleinzonen heeft Johnson inmiddels bij het KWPN alleen al en komen zijn dochters vaak naar boven tijdens keuringen.

Selle Francais goedkeuring voor Johnson

Er blijkt vraag te zijn naar Johnson vanuit Frankrijk, want Team Nijhof heeft op hun Facebook-pagina laten weten dat hij nu zijn goedkeuring bij het Selle Francais op zak heeft.

Naast dat de Jazz-zoon nu goedgekeurd is bij het Selle Francais, heeft hij ook zijn dekbrevet voor het KWPN, Oldenburg, Westfalen, Hannover en SWB.

 

Bron: Hoefslag

Foto: Remco Veurink

 

Reacties