Interessante samenwerking Eliteveiling Borculo en Hoefslag

Interessante samenwerking Eliteveiling Borculo en Hoefslag

voeding veulen

Veulenveiling Borculo gaat intensief samenwerken met Hoefslag en organiseert een online-veiling waarvoor zij fokkers en belangstellenden enquêteren op de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch.

“Door op tijd keuzes te maken willen we onze positie in het vermarkten van hoogwaardige veulens en hoogwaardig genetisch materiaal nog verder versterken. Dit alles ter ondersteuning van onze gewaardeerde fokkers en het (internationale) koperspubliek”, aldus Jan Markink, voorzitter van de Stichting Nationale Eliteveiling Borculo.

Nieuwe locatie

Daarnaast gaat Eliteveiling Borculo naar binnen. Paardensportcentrum Lichtenvoorde wordt op woensdag 24 en donderdag 25 augustus de nieuwe locatie van de veiling. De eerste dag is de veiling van springveulens, de dressuurveulens komen op donderdag onder de hamer. ‘Borculo gaat een samenwerking aan met Hoefslag van uitgeverij Media Primair BV, dat al jaren de veilingcatalogus maakte. Door deze samenwerking kunnen we onze activiteiten, behaalde resultaten en kwaliteit van de te veilen – en geveilde – veulens nog beter onder de aandacht brengen van het nationale en internationale publiek door middel van alle beschikbare mediadragers,’ aldus Markink.

Bezoek tijdens de KWPN hengstenkeuring (3 t/m 6 februari) de Schuurman stand voor het laatste nieuws over de veulenveiling en grijp meteen het februari nummer van Hoefslag: ‘Hengsten en Fokkerij’ mee!

Foto: Remco Veurink

Reacties