Indoor Brabant: Isabel Cool op herhaling

Indoor Brabant: Isabel Cool op herhaling

0 112
Isabel Cool
Isabel Cool en Constand

De lichte tour koningin van Indoor Brabant heet dit jaar Isabel Cool. De Belgische amazone reed haar Constand ook naar de winst in de kür op muziek op Intermediaire I niveau.

Aart de Jong

Ook gisteren was Cool goed voor de winst in de prix st Georges. De pupil van Sjef Janssen rijdt KWPN paard Constand (Vic x Jet Set D) een fokproduct van Aart de Jong uit Wouwse Plantage. Aan Hoefslag vertelde de amazone gisteren, dat ze deze Constand door wil rijden naar de Grand Prix, maar dat ze daar de tijd voor neemt, ook omdat ze zelf nooit eerder op het hoogste niveau reed.

Chinook

Ilse van Cranenbroek was goed voor het rode lint met haar Emerald en hield daarmee de Nederlandse eer hoog. Een opvallende prestatie, temeer omdat haar paard met zijn acht jaar nog jong is. Opvallend is ook dat Emerald uit de eerste jaargang van voormalig verrichtingstopper Ampere komt, en daarmee een mooi visitekaartje voor zijn vader is.  Patrick van der Meer reed Chinook naar de derde plaats in deze kür op muziek in Den Bosch. De volle broer van KWPN hengst Desperado beschikt over veel kwaliteit en vormt een aansprekende combinatie met Van der Meer.

De uitslagen

 

Bron: Hoefslag

Foto: Digishots

Reacties