Imagine wint halve finale Subli Competitie

Imagine wint halve finale Subli Competitie

0 456
Bart Veeze en Imagine (op de Pavo Cup, niet Subli Competitie (alt))
Bart Veeze en Imagine

De kwaliteit in de halve finale van de Subli Competitie vierjarigen lag hoog. Alle vijf de paarden die zich selecteerden voor de finale wisten boven de 80% te scoren. Bart Veeze en Imagine trokken in deze rubriek aan het langste eind.

Halve finale Subli Competitie voor Imagine

Met een score van 86,40% was de Dream Boy-dochter vandaag op het Hippisch Centrum Harmelen, met precies 2% voorsprong op de nummer twee, de beste. De merrie scoorde negens voor de draf, galop en geschiktheid als dressuurpaard, voor de stap werd een 8,5 gegeven. De combinatie ging al met zestig punten (drie keer winst) de halve finale in en kan nu ook positief vooruit kijken richting de finale.

In Style laat goede indruk achter

Op de tweede plaats eindigden Renate van Vliet en de KWPN-goedgekeurde hengst In Style (v. Eye Catcher). Het duo kon niet tippen aan de score van Veeze en Imagine, maar zetten een mooie score van 84,40% neer. Net als Imagine liet In Style negens noteren voor de draf, galop en geschiktheid als dressuurpaard. Vandaag waren er echter geen punten te halen in de stap.

Top vijf

Derde werd Krista Kolijn met de Lord Leatherdale-dochter Ivy, met 81.80%. Hiermee bleven zij Pavo Cup kampioenen vierjarigen Simone Both en Ivoli-E TC (v. Dream Boy, 81%) nog geen procent voor. Joyce van Opbergen eindigde met Iferno (v.Everdale) als hekkensluiter op een vijfde plaats met een mooie 80,80% haalde voor de finale tijdens Jumping Amsterdam.

Deze vijf gekwalificeerde combinaties zullen tijdens Jumping Amsterdam strijden in de finale op donderdag 26 januari.

Bron: Hoefslag

Foto: DigiShots

Reacties