Horloges van Anky terecht

Horloges van Anky terecht

0 327
anky van grunsven

Goed nieuws voor Anky van Grunsven. Bij een verkeerscontrole gisteren op de A27 vond de politie in een auto vijf horloges die waren gestolen tijdens een inbraak bij de amazone uit Erp. Een 57-jarige man, die als bijrijder in de auto zat, is aangehouden op verdenking van heling en zit nu in hechtenis. Onderzoek moet uitwijzen of hij betrokken is bij de inbraak. De bestuurder van de auto waarin de 57-jarige Bosschenaar zat, is niet aangehouden.

De politie meldde vanmorgen dat de man tijdens de controle bij Raamsdonksveer was aangehouden met nephorloges en een grote som contant geld. Vrijdagmiddag kwam het bericht dat het om echte horloges ging en dat die waren ontvreemd tijdens de woninginbraak bij Anky van Grunsven. Het is nog niet duidelijk of het aangetroffen geldbedrag ook uit het huis van de amazone is gestolen.

Van Grunsven meldde donderdag dat er sieraden waren gestolen uit haar huis. De inbrekers -vermoedelijk twee daders- sloegen toe tussen tien uur ’s ochtends en één uur ’s middags.

Omroep Brabant/Hoefslag

Vergelijkbare artikelen

Reacties