Halfbroer van Bellâtre naar Imke Schellekens-Bartels

Halfbroer van Bellâtre naar Imke Schellekens-Bartels

0 492

Imke Schellekens-Bartels heeft sinds vorige week een nieuw paard op stal bij Academy Bartels. Het gaat om de Sezuan-zoon Incroyable Beau (vm. Rubinstein).

Halfbroer Bellâtre en Etoile

De driejarige hengst is de halfbroer van de KWPN-hengst Kartsevo Etoile (v. Don Schufro) en de merrie Bellâtre D.E.S. (v. Serano Gold), die meerdere malen succesvol uitgebracht is in de Licht Tour door Schellekens-Bartels. De merrie wordt doorgetraind richting Grand Prix. Alle drie de paarden zijn gefokt door Doede Geert Santema, die vorige maand nog de Koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau ontving voor zijn fokprodukten.

Vorige eigenaresse is de Iranese subtop amazone Elahe Ramezani, die woont in Wenen. Zij wenst Academy Bartels veel succes toe met het jonge paard. Op het WK Jonge paarden reed ze de voor het Hannoveraner Verband goedgekeurde Belissimo M-zoon Bellmeir, die goedgekeurd.

Super fijne instelling

‘Incroyable Beau heeft een super fijne instelling. Ik hoop dat deze driejarige puppy dezelfde talenten en karaktereigenschappen heeft als zijn halfzus Bellâtre D.E.S.. We gaan er lekker mee aan de gang’, laat Schellekens-Bartels blij weten.

Bron: Facebook Academy Bartels/Hoefslag

Video: Youtube Elahe Ramezani

Vergelijkbare artikelen

Reacties