Hagen: Patrik Kittel verslaat Duitsers in eigen huis

Hagen: Patrik Kittel verslaat Duitsers in eigen huis

0 122
Patrik Kittel
Patrik Kittel (foto: Remco Veurink)

Patrik Kittel en Deja finishten zojuist aan kop tijdens de viersterren Grand Prix van Horses & Dreams in Hagen (Duitsland). De Zweedse ruiter stuurde zijn aansprekende twaalfjarige merrie, een dochter van Silvano uit een Don Schufro moeder, naar een percentage van 77.46%. Het jurykorps beloonde de combinatie met achten voor de passage, piaffe, changementenseries en uitgestrekte draf, waardoor het duo unaniem op de eerste plek stond. Daarmee versloeg Kittel de Duitse Jessica von Bredow-Werndl, die in ‘eigen huis’ met de KWPN gefokte Zaïre BB (v. Son de Niro) een tweede prijs in de wacht sleepte (75.12%).

Landgenote Fabienne Lütkemeier was met D’Agostino FRH (v. De Niro) goed voor de derde plaats (74.60%), waarna Sanneke is Rothenberger en Deveraux OLD, eveneens een nakomeling van De Niro, genoegen namen met 73.36% en de vierde plaats. Rose Mathisen (Zweden) en de KWPN gekeurde Zuidenwind (v. OO Seven) finishten met 71.38% op de vijfde plaats.

Marlies van Baalen en Zinidi (v. Gribaldi) waren met 67.72% en de zeventiende plaats goed voor het beste Nederlandse resultaat. Marjan van der Jagt en de achttienjarige Radetsky (v. Houston) vinden we met exact 67% op de 25ste plaats, terwijl Mirelle Kemenade-Witlox en Decor Vivaldo (v. Polansky) de 29ste plek bezetten (65.34%).

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

HS-leaderboard-MC-HScadeau

Reacties