Hagen: Bröring-Sprehe en Desperados FRH domineren GP

Hagen: Bröring-Sprehe en Desperados FRH domineren GP

0 145
Kristina Bröring-Sprehe, Desperados
Kristina Bröring-Sprehe en Desperados (foto: Remco Veurink)

Kristina Bröring-Sprehe en Desperados FRH domineerden vanmiddag de Grand Prix tijdens Horses & Dreams in Hagen (Duitsland). Voor eigen publiek loodste de amazone haar vijftienjarige De Niro hengst naar 82.80% en een afgetekende overwinning. Het duo ontving onder andere negens voor het achterwaarts en de passage/piaffetour. Het voltallige jurykorps had de combinatie dan ook unaniem op nummer één gezet.

Het jonge talent Sönke Rothenberger finishte met de KWPN gefokte Cosmo, een zoon van Van Gogh uit een Landjonker moeder, op de tweede plaats. Voor hen was er eveneens een uitstekende score van 78.60%. Hubertus Schmidt en Imperio (v. Connery) vinden we met 76.82% op de derde plaats. Jessica von Bredow-Werndl en de Gribaldi-nazaat Unee BB eindigden met 76.52% net naast het podium, terwijl Anna Kasprzak en de zeventienjarige Donnperignon (v. Donnerhall) genoegen namen met 75.16% en de vijfde plek.

Mirelle van de Kemenade en de inmiddels achttienjarige Decor Just Royal Dancer (v. Jazz) kwamen als enige combinatie in actie voor Nederland. Voor hen was er met 66.66% een 26ste plaats.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

HS-leaderboard-MC-HScadeau

 

Vergelijkbare artikelen

Reacties