Grote dressuurnamen op deelnemerslijst Indoor Brabant

Grote dressuurnamen op deelnemerslijst Indoor Brabant

0 656

Het belooft een spannende strijd te gaan worden tijdens Indoor Brabant ‘s-Hertogenbosch. Vorig jaar won Hans-Peter Minderhoud de wereldbekerwedstrijd met Glock’s Flirt, ook in 2017 zullen zij weer van de partij zijn om hun titel te verdedigen.

Wereldbeker

Dit jaar, tijdens de 50ste editie van Indoor Brabant, zullen de Duitse amazones Isabell Werth (Emilio 107), Jessica von Bredow-Werndl (Unee BB), Fabienne Lütkemeier (d’Agostino FRH), de Ierse Judy Reynolds (Vancouver K), Fransman Henry Ludovic (After You), de Spaanse Borja Carrascosa (Foco Loco W), Deen Mai Tofte Olesen (Rustique) en de Belgen Jorinde Verwimp (Tiamo) en Jeroen Devroe (Eres DL) naar Nederland afreizen om deel te nemen aan de kwalificatie voor FEI World Cup™ Dressage finale.

Voor Nederland zelf zullen ook Edward Gal (Glock’s Voice), Emmelie Scholtens (Apache), Patrick van der Meer (Zippo), Tommie Visser (Variohippiques Vingino) en Madeleine Witte-Vrees (Cennin) aan start komen. Diederik van Silfhout zal weer met Arlando in de baan verschijnen, die tijdens Jumping Amsterdam nog moest afmelden in verband met een lichte blessure.

U25

De U25 kent ook sterke Nederlandse combinaties. Jill Huijbregts (Zamacho Z), Anne Meulendijks (MDH Avanti), Denise Nekeman (Boston STH), Jeanine Nieuwenhuis (TC Athene), Debora Pijpers (Bløf), Maxime van der Vlist (Bailey) en Teddy Wiederler (Bexli) verschijnen onder andere in deze rubriek voor de jeugd.

Lichte Tour

In de Lichte Tour is de succesvolle Desperado terug te zien. Amazone Emmelie Scholtens meldde de KWPN-hengst eerder nog af voor het KNHS Indoor kampioenschap in verband met de drukke periode van de Vivaldi-zoon, maar de combinatie staat nog wel op de lijst voor Indoor Brabant. Zij krijgen concurrentie van Patrick van der Meer, hij zadelt Desperado’s volle broer Chinook. Verder nemen voor Nederland Ilse van Cranenbroek (Emerald S), Geert Jan Raateland (Don Bravour), Diederik van Silfhout (Scenario 2) en WK-gangers Karen Nijvelt en Elysias.

 

Bron: Hoefslag
Foto: Digishots

Reacties