GP Special voor Tomlinson

GP Special voor Tomlinson

0 12

De amazone won eerder deze week al de Grand Prix kwalificatie voor de Special, en ook vanochtend was het raak. Laura Tomlinson (voorheen Bechtolsheimer) stuurde haar geroutineerde achttienjarige Mistral Hojris (v. Michellino) naar een mooie score van 81.02% in de Special. Daarmee kwam de Britse tot een voorsprong van bijna zeven procent op de Deense Lone Bang Larsen met Fitou L (v. Florestan), die een percentage van 74.68% ontvingen.

Op de derde plaats eindigen Anabel Balkenhol (Duitsland) en Dablino (v. De Niro). Zij noteerden een score van 74.20%. De vierde plaats werd ingenomen door de eveneens Duitse Nadine Capellmann met de aansprekende Girasol (v. Gribaldi), gevolgd door Fabienne Lutkemeier (Duitsland) en D’Agostino (v. De Niro) op vijf.

Ingrid Klimke en Dresden Mann waren van absolute klasse in de nationale Young Horse Grand Prix. De warmloopproef wonnen ze al met ruim 76% en ook in de finaleproef reden ze een dergelijke hoge score: ‘Ik ben superblij,’ aldus de amazone. ‘Sinds Münster (waar de combinatie ook beide proeven won, red.) heeft ‘Alfi’ meer kracht gekregen. Hij was nu mooi constant en bleef geconcenteerd op mij.’ Isabell Werth met Bella Rose en Brigitte Breitling met Balmoral W konden in de eindproef nog enigszins in de buurt blijven met scores boven de 70%.

Klik hier voor de uitslagen van het CDI Hagen.

 

Reacties