Wie geeft de finale-clinic van de Kingsley Future Cup?

Wie geeft de finale-clinic van de Kingsley Future Cup?

0 1438
Annemarie Brouwer Dijkstra - Caramba KNHS Indoorkampioenschappen 2016 © DigiShots

De selectiewedstrijden van de Kingsley Future Cup voor Zuid-Europese barokke types op Z1, Z2 en ZZ-Licht niveau zijn in volle gang. De combinaties strijden om een finaleplek tijdens Jumping Amsterdam. De finaleplek houdt in dat de finalisten mee mogen rijden in de finale-clinic.

Niemand minder dan barokke paarden-expert Annemarie Brouwer geeft deze clinic. Samen met onder meer haar dochter Kirsten runt zij een dressuurstal. Kirsten brengt veel PRE’s of kruisingen met PRE’s succesvol uit in de sport. Annemarie: “Ik vind het echt te gek dat ik deze clinic mag geven, want het zijn hele mooie en expressieve paarden. Waarbij je goed moet kijken hoe je de training aan hun mentale en fysieke gesteldheid kunt aanpassen. Dat is voor elk paard een leuke uitdaging, maar zeker bij de barokke types. Je krijgt er altijd zo veel voor terug. Ik hoop de combinaties en het publiek tips mee te geven over het rijden van dit bijzondere ras, want ze misstaan zeker niet in de dressuurring.”

De finale-clinic wordt op zaterdagochtend 25 januari tijdens Jumping Amsterdam gegeven. Voor en na de clinic vindt de finale kür op muziek om de Kingsley Future Cup U25 plaats.

Wil je ook met jouw Lusitano, Andalusiër, PRE, enzovoorts meerijden in de finale-clinic van Annemarie? Geef je dan op voor de selectiewedstrijden. Meer info: https://www.dehoefslag.nl/kingsley-future-cup-breidt

 

Reacties