Dressuurcracks en toptalenten op Zwolle International

Dressuurcracks en toptalenten op Zwolle International

0 21

Aanstaande zaterdag, 9 januari, gaat Zwolle International genieten van een show rondom het duo Edward Gal en Moorlands Totilas. De houders van de wereldrecords in de Grand Prix en de GP Kür op muziek verlegden in 2009 de grenzen van de sport en laten vroeg in het nieuwe jaar 2010 in Zwolle zien hoe ze dat hebben gedaan.

Maar er valt die van nog veel meer dressuur-topsport te genieten. Edward Gal zadelt voor de ‘gewone’ rubrieken zijn andere toppaarden; in de Grand Prix start hij Sisther de Jeu en in de Lichte Tour kan hij beschikken over de succesvolle KWPN-dekhengst IPS United.

Zwolle International kan rekenen op een topdeelname uit binnen- en buitenland. Onder de buitenlandse deelnemers bevinden zich onder meer de Japanse Olympische amazone Yuko Kitai en Minna Telde uit Zweden, die afgelopen zomer nog succesvol was op het EK in Windsor. Anky van Grunsven verschijnt in de baan met I.P.S Painted Black en Hans Peter Minderhoud rijdt collega-KWPN-dekhengst Tango.

In de Lichte Tour neemt United het op tegen onder meer Freebird Ucelli T (Hans Peter Minderhoud) en Vontango van Madeleine Witte-Vrees.

Reacties