Dream Boy opgenomen in B-kader

Dream Boy opgenomen in B-kader

Hans-Peter Minderhoud en Glock's Dream Boy
Hans-Peter Minderhoud en Glock's Dream Boy

Dankzij drie scores van 70% of hoger, heeft Hans-Peter Minderhoud er naast Zanardi nog een B-kader paard bij: de KWPN-goedgekeurde hengst Glock’s Dream Boy.

Dream Boy vliegt B-kader binnen

De jonge Vivaldi-zoon gooide twee keer hoge ogen in Nieuw & Sint Joosland en één keer in Compiègne. De combinatie reed naar op de kadervormingswedstrijd (en eveneens hun GP-debuut) naar 74,80% en internationaal naar 73,870% en 71,457%. Hiermee liepen ze net een plek in het A-kader net mis, waarvoor drie keer 72% gescoord moet worden.

Doordat Jeannette Haazen geen beschikking meer heeft over Dabanos D’04 (v. Abanos), staan zij niet meer genoteerd in het kader.

Meulendijks nog in A-kader U25

Anne Meulendijks met MDH Avanti NOP (v. Avanti) een fantastische start heeft gemaakt bij de Senioren. Ze zijn al goed onderweg maar voldoen nog net niet aan de minimale criteria en staan daarom nog bij de U25 in het kader. De combinatie heeft de Grand Prix op twee internationale wedstrijden af weten te sluiten met 71,652% en 70,891% maar maar mist nog één deelname aan een wedstrijd waarbij 70+ gescoord wordt in de landenproef, voor opname in het B-kader.

Eenzame hoogte

Esmée Donkers is de enige amazone die zich in het A-kader Young Riders heeft weten te rijden onder de nieuwe criteria. Dit deed zij met Sir Donnerhall-dochter Chaina. Met haar andere merrie, Zaffier (v. Painted Black), is ze opgenomen in het B-kader.

Bekijk hier een volledig overzicht van de kaders

Bron: KNHS/Hoefslag

Foto: DigiShots

Reacties