Van Lierop wint landenproef Young Riders

Van Lierop wint landenproef Young Riders

0 314

Gisteren was de combinatie nog goed voor winst in de U25 Intermediaire II rubriek van Outdoor Zeeland. Vandaag was er ‘slechts’ een vierde plek voor Dinja van Liere en de ervaren zeventienjarige Hexagon’s Roumanda (v. Rubiquil). De combinatie maakte wat slordigheidsfoutjes en bleef hiermee op een percentage van 68.48% steken. De overwinning viel in handen van de Deense Cathrine Dufour, met Attrupgaards Cassidy goed voor 71.24%. Jorinde Verwimp (België) en Tiamo volgden met 69.84% op de tweede plaats, terwijl Jill Huybregts en Zamacho Z de derde plaats in beslag namen (68.68%).

Junioren

In de landenproef voor Junioren mocht Marjan Hooge als tweede opstellen met haar meewerkende Fulltime. Het duo ontving van de jury een percentage van 70.76%. Alleen Kristin Biermann en Zwetcher evenaarden dit resultaat, waardoor zij met 71.08% de overwinning op zak hadden. Alexia Westendorp en Der Prinz sloten met 70.63% aan op de derde plaats.

Young Riders

Dana van Lierop en Equestricon’s Walkuere eisten de zege op in de landenproef voor Young Riders. Met 73.81% hielden zij de Duitse Bianca Nowag en Fair Play RB achter zich (72.54%). Met een minieme afstand volgden landgenoten Claire-Louise Averkorn en Condio B op de derde plaats (72.50%). Jeanine Nekeman en Vlingh, afgelopen week opgenomen in het A-kader voor Young Riders, legden beslag op de vierde plaats (71.36%). Denise Nekeman en Boston STH maakten de top vijf compleet.

Foto: Remco Veurink

Reacties