Deelnemers KNHS kampioenschap Lichte Tour en ZZ-Zwaar bekend

Deelnemers KNHS kampioenschap Lichte Tour en ZZ-Zwaar bekend

0 2481
Ilse van Cranenbroek - Emerald S Indoor Brabant 2017 © DigiShots

Na drie selectieweekenden zijn de deelnemers aan het KNHS-outdoorkampioenschap in de klassen ZZ-Zwaar en Lichte Tour bekend. Dit kampioenschap wordt van 13 tot en met 16 juli verreden in Ermelo. Op deze dagen wordt bovendien het NK dressuur Zware Tour, U25, Young Riders, Junioren en para-dressuur verreden.

Lichte Tour

Voor het kampioenschap in de klasse Lichte Tour hebben 24 combinaties een startbewijs veroverd. Robin van Lierop met Finja, Ilse van Cranenbroek met Emerald S en Riccardo Sanavio met Dark President D&R, die in Emmeloord nog won, kwamen hier als beste uit de bus na de selecties.

Op de startlijst prijken straks nog heel veel meer bekende namen. Ruiters als Diederik van Silfhout, Patrick van der Meer, Danielle Heijkoop, Lynne Maas en Marieke van der Putten hebben zich namelijk ook geselecteerd.

ZZ-Zwaar

Voor het kampioenschap in de klasse ZZ-Zwaar zijn 20 deelnemers geplaatst. Danielle Heijkoop met Daula II, Veronique Roerink met Flanell en Dinja van Liere met For Gribaldi hebben het beste gescoord in de voorselecties.

Hier is de volledige lijst met geselecteerde combinaties te downloaden.

Bron: KNHS
Foto: DigiShots

Reacties