Debuut van Edward Gal met Glock’s Sir Schenkenberg

Debuut van Edward Gal met Glock’s Sir Schenkenberg

0 1508

Glock Horse Performance Center maakt op haar facebook bekend dat Edward Gal op het CDI3* Zeeland Outdoor niet alleen Glock’s Undercover N.O.P. (foto) start, maar ook Glock’s Sir Schenkenberg, voor de allereerste keer. De ruiter presenteert hem in de Zware Tour.

In juli vorig jaar kreeg Edward Gal de beschikking over de nu tienjarige zoon van Sir Donnerhall I. De expressieve bruine werd eerder uitgebracht door Jochen Vetters (Duitsland), die diverse goede resultaten met hem behaalde. In 2014 kwam de combinatie tot 72,29% in de strijd om de Nürnberger Burgpokal. Vorig voorjaar maakte het duo de overstap naar de Grand Prix.

‘Sir Schenkenberg is een ontzettend fijn paard. Hij heeft nog niet zoveel wedstrijdervaring, maar wel veel potentieel. Ik ben blij en dankbaar dat de familie Glock hem voor mij heeft gekocht,’ liet Edward Gal destijds weten. Vorige maand spraken we met hem over Glock’s Zonik vanwege diens portret in Hoefslag en desgevraagd meldde de ruiter toen dat het debuut van ‘Schenkie’ niet lang op zich zou laten wachten en dat hij wel ‘héél gaaf’ is. We zijn dus erg benieuwd naar het debuut van deze nieuwe Glock-ster.

Facebook Glock Horse Performance Center/Hoefslag

Foto: Remco Veurink

 

Hoefslag Academy Masterclass

Reacties