Daniëlle Houtvast in A- en B-kader

Daniëlle Houtvast in A- en B-kader

0 122
Danielle Houtvast - Utah
Danielle Houtvast - Utah

Daniëlle Houtvast is met Utah (foto, v. Jazz) gepromoveerd naar het A-kader van de dressuurcategorie U25. De 23-jarige amazone uit Puth heeft in Palermo (v. Kigali) nog een troef in het B-kader. Tot en met 2013 reed ze zeer succesvol mee met de Gribaldi-zoon Rambo, die daarna verkocht werd aan een junioren amazone.

Haar succesvolle loopbaan bij de junioren en Young Riders zet Daniëlle nu voort in de U25-rubrieken. Met Utah won Daniëlle onlangs de U25 Grand wedstrijden in Geldrop en Breukelen. Op het Nederlands Kampioenschap in Ermelo was er een mooie bronzen medaille, terwijl ze pas hun tweede wedstrijd in de U25 reden.

In 2014 maakte Daniëlle Houtvast deel uit van het Rabo Talententeam. Een blessure zorgde noodgedwongen voor een wedstrijdpauze. Vlak voor het NK in juli maakte ze haar rentree in de wedstrijdring met Utah.

Naast Houtvast maken Jill Huijbregts met Eventz Zamacho Z, Kim Schmid met Pharmahorse Theodoor en Maxime van der Vlist met Bailey deel uit van het A-kader. Het B-kader bestaat verder nog uit Josan van de Broek met Zetdorijke, Chaneequa Dam met Ureka, Kyra Klinkers met Tara, Anne Meulendijks met President’s MDH Avanti en Romy Peijen met Rex.

Bron: KNHS

Foto: Jessica Pijlman/Made by Jessy

Reacties