Christa Larmoyeur over Aston Martin: ‘Wonderen zijn de wereld niet uit’

Christa Larmoyeur over Aston Martin: ‘Wonderen zijn de wereld niet uit’

0 2896
Christa Larmoyeur - Superhorse Aston Martin NL Nederlands Kampioenschap 2016 © DigiShots

Christa Larmoyeur heeft al een hoop meegemaakt met haar Aston Martin. In 2015 moest de ruin een oog missen door een ongeluk, kwam terug in de sport, maar liep begin dit jaar een ernstige peesblessure op, waarna men in eerste instantie dacht dat ook een toekomst als recreatiepaard niet meer mogelijk zou zijn.

4-frequentie-lasertherapie

In april dit jaar vertelde Larmoyeur dat Aston Martin intensief was behandeld met 4-frequentie-lasertherapie door Iris Lobert van Equine Motion. Toen zei ze nog dat ze er stiekem een beetje van droomde om ooit weer op hem te kunnen rijden, maar stelde ze dat ze daar niet vanuit mocht gaan. Toch is het zover gekomen. Vandaag schreef een duidelijk dolblije Larmoyeur op Facebook dat Aston Martin terug onder het zadel was en plaatste daar gelijk een paar foto’s bij.

Langzaam opgebouwd

‘Nee dit is geen herinnering van Facebook. Dit is ASTON MARTIN NL zoals hij nu is’, valt te lezen bij de foto’s. Larmoyeur vertelt hoe zij benadert werd door Iris Lobert en hoe de scans na de behandeling vriend en vijand verbaasden, waarna zij Aston Martin weer mocht oppakken onder het zadel.

‘Heel langzaam hebben we het opgebouwd onder het toeziend oog van onze eigen top dierenarts Joeri Stevens. Het leek vanaf het begin super maar ik durfde er niet in te geloven. Maar nu heel langzaam krijg ik meer en meer vertrouwen in toch nog een toekomst. Bedankt iedereen die in ons geloofde.  Aston jongen wat heb jij in je nog korte leventje mij al diepe dalen en hoge toppen laten beleven. Waar dit verhaal eindigt weet ik ook nog niet. Maar zelfs als dit het hoogst haalbare is, ben ik zo’n gezegend mens. Voor iedereen geniet van het leven en blijf in donkere tijden vooral hoop houden. Want de wonderen zijn de wereld nog niet uit.’

Bron: Facebook
Foto: DigiShots

Reacties