CHIO: Arlando nadert Voice in Special

CHIO: Arlando nadert Voice in Special

0 69

Na een overwinning in de Grand Prix was er donderdagavond ook een zege in de Grand Prix Special voor Edward Gal en zijn zwarte parel Glock’s Voice (v. De Niro). Een score van 76.74% bleek weliswaar genoeg voor de koppositie, maar de juryleden bij M en B hadden liever Diederik van Silfhout en zijn Arlando NH N.O.P. (foto) bovenaan gezien. Van Silfhout en de zoon van Paddox eindigden op korte afstand van Gal en Voice met 76.31% op de tweede plaats.  Dit betekende een persoonlijk record voor Van Silfhout en de negenjarige hengst, die de afgelopen tijd echt een opmars hebben gemaakt.

Hans Peter Minderhoud en de dertienjarige Glock’s Flirt (v. Florestan I) draaien sinds hun debuut in Ermelo, nog geen maand geleden, al goed mee met de top. Donderdag was er dan ook met 72.11% een derde plaats, voor Patrick van der Meer en de Lancet-zoon Uzzo (71.74%). Morgan Barbancon (Spanje) en de inmiddels zeventienjarige Painted Black (v. Gribaldi) maakten met 71.64% de top vijf compleet.

Laurens van Lieren en Ulysses la Haya (v. Gribaldi) finishten met 70.43% op de zevende plaats, voor Katja Gevers en de volle broer van Sisther de Jeu: Thriller (v. Gribaldi). KNHS Indoorkampioenen Marlies van Baalen en Miciano (v. Medici) vinden we terug op de tiende plaats.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Arnd Bronkhorst

Reacties