CDI Lier: Joyce Lenaerts beste Nederlander in LT-kür

CDI Lier: Joyce Lenaerts beste Nederlander in LT-kür

Joyce Lenaerts en Coffeebay
Joyce Lenaerts en Coffeebay

Nadat ze gisteren elfde werd in de Intermediaire I van CDI Lier, heeft Joyce Lenaerts zich een paar plekken naar boven gebokst in de kür op muziek. Vandaag eindigde de amazone op een mooie zesde plaats.

Top 3

Er was flink concurrentie in de kür op muziek. Maar liefst acht combinaties wisten boven de 70% te scoren. Er kan er natuurlijk maar één de beste zijn en dat waren Kristin Møller en Standing O’vation TSF, zij wisten een score van bijna 77% te realiseren. De voormalige WK-finalisten wisten vooral te scoren met de uitgestrekte draf, die met louter achten werd beloond.

Jordinde Verwimp zat Møller op de hielen. Zij scoorde met Kastar Hof ter Zeedycke D’12 minder dan een half procent onder de winnares en moest daardoor genoegen nemen met de tweede plaats. Op plek drie volgde de Duitse Andrea Timpe met Don Carismo 2. Zij scoorden 75,525%.

Joyce Lenaerts beste Nederlander

Joyce Lenaerts maakte op CDI Lier haar internationale debuut met Coffeebay. In de Intermediaire I moesten ze nog genoegen nemen met de elfde plaats. Vandaag wisten ze met een sterke kür, die beloond werd met 72.685%, vijf plekken te stijgen naar de zesde plaats.

Verder kwamen er nog vijf Nederlanders aan start in deze rubriek. Op plek tien, elf en twaalf eindigden Geert-Jan Raateland met Painted, Vai Bruntink met Darabel en Febe van Zwambagt met Fyeo. Stephanie de Frel en Farmana Angel werden dertiende. Door onvoldoendes voor beide wisselseries en één pirouette, eindigde Wenda Welten op een veertiende en daarmee laatste plek met Firefly.

Bekijk hier de volledige uitslag.

Bron: Hoefslag

Foto: DigiShots

Reacties