Blog Koos en Co: Kijkje in de keuken

Blog Koos en Co: Kijkje in de keuken

CHIO Rotterdam

Het leven van een hippisch verslaggever is lang zo slecht nog niet. Wat zeg ik, het is te gek! Zo moest ik (nou ja, moeten, moeten) afgelopen weekend op CHIO Rotterdam zijn. Drie dagen lang naar topsport kijken is natuurlijk eigenlijk geen werk te noemen, toch? Hoe dan ook heb ik weer genoten van het prachtige concours en wilde ik jullie een kijkje in de keuken geven in ons oh zo zware journalistenbestaan. En ik ben benieuwd: zijn jullie ook op CHIO geweest?

Yes! De persaccreditatie is binnen, dus ik kan beginnen. Snel naar de Grand Prix dressuur om de Nederlandse mannen in actie te zien.

IMG_1806

Het perscentrum is toepasselijk in de stallen ingericht. Hier is ruimte voor alle journalisten en fotografen om hun werk te doen.

FullSizeRender (3)

Er wordt altijd een wand gemaakt met alle berichten die er tijdens het evenement geschreven worden.

CHIO perscentrum

Vrijdagochtend liep ik rond met een aantal dames van het Rabo Talententeam voor een interview. Ondertussen maakten zij nog even een selfie.

FullSizeRender (5)

’s Middags was de beurt aan de springruiters om de vaderlandse eer hoog te houden. Gerco Schröder bleef tweemaal foutloos, maar helaas lukte dat de andere drie heren niet.

FullSizeRender (4)

Oranje boven! De buit is binnen, dus hoed af voor het Wilhelmus. Volgens Mart Smeets klapt een goede, objectieve sportjournalist nooit, maar who cares, ik stond met twee handen in de lucht te juichen.

FullSizeRender (2)

 

Tekst/Foto: Koosje Mulders

Kopfoto: Remco Veurink

Klik hier voor de vorige blog van Koosje.

Reacties